با دستاورد محققان بیوتکنولوژی؛ راندمان تولید قارچ خوراکی افزایش یافت

به نقل از خبرگزاری مهر و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، قرارداد انتقال دانش فنی این محصول همزمان با هفته پژوهش به امضای نیراعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی رسید.

طبق بررسی‌های انجام شده با استفاده از این مکمل که به بسترهای قارچ در زمان ریسه دوانی اضافه خواهد شد، راندمان تولید قارچ خوراکی در واحد سطح بستر افزایش یافته و ضمن کاهش آلودگی ها در بستر قارچ، طعم و مزه محصول تولیدی هم بهبود می‌یابد.

دکتر اکرم صادقی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مجری طرح با اشاره به واگذاری لیسانس غیرانحصاری تکثیر سویه میکروبی و روش تهیه فرمولاسیون محرک رشد قارچ خوراکی با استفاده از این سویه گفت: میکروارگانیسم‌های موجود در خاک، خصوصیات متفاوتی دارند که میکروارگانیسم شناسایی شده قادر است با تولید آنزیم‌های مختلف، روند هضم بستر سلولزی پرورش قارچ خوراکی را ارتقا داده و با تسهیل دسترسی قارچ به مواد مغذی روند رشد آن را افزایش دهد.

وی با اشاره به موفقیت فرمولاسیون تولیدی در مطالعات آزمایشگاهی و پایلوت اظهار داشت: با توجه به ارزش اقتصادی قارچ خوراکی و تأثیر این مکمل رشد در افزایش تولید آن، فرمولاسیون ابداعی که مبتنی بر میکروارگانیسم‌های بومی است با استقبال صنعت به مرحله تجاری سازی رسیده که امیدوارم با تولید انبوه این محصول، شاهد افزایش عملکرد در واحد های پرورش  قارچ های خوراکی در کشور باشیم.

 

منبع

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید